OM Kunstart20 Fokus på kunst

På den smukke strækning fra Saltum/Saltum Kirke mod Saltum Strand og havet, dukker den nybyggede gård ”Kunstart20” op. Det er det kulturelle samlingspunkt, som giver plads til kunstnerisk aktivitet og velvære.

Gården rummer alle de drømme og funktioner, der indgår i Janne Wollesens livsprojekt, om at have privat beboelse i kombination med et atelier til arbejdet med billederne, galleri og B&B.

Arkitekturen åbner op for det smukke lys fra Vestkysten-helt ind i alle gårdens rum – der er holdt i lyse, venlige farver og eksklusiv i indretning og stil.

Der inviteres til kreativitet, fordybelse og der er plads til kunstens udtryk.

Gården er skabt med Janne Wollesens fornemmelse for detaljen, den er innovativ og traditionsrig.

Arkitektur, energibevidst med moderne faciliteter giver en æstetisk helhedsoplevelse til alle gæster, kursister og kunstnere.

Janne Wollesen er danskfødt og udøvende kunstner, med lang international karriere indenfor billedkunst/workshops og design.

Uddannet på Skolen for design og kunst i Kolding som textildesigner, hun er kvinden bag projektet ”Kunstart 20”

Vi byder dig hjertelig velkommen.

Galleri

Danske og internationale udstiller løbende i galleriet. Galleriet danner desuden rammen for arrangementer, temaaftener, workshops.

Læs mere

Hva´sker der

Lær malekunsten i teori og praxis af erfarne undervisere. Inspiration, fordybelse og udvikling i dit eget billedeunivers.

Læs mere

Bed & Breakfast

4 nye dobbeltværelse. Æstetisk individuelt indrettet luksus med eget bad ,TV .Direkte forbindelse til galleri/atelier/gårdmiljøet. Morgenmaden nydes i Galleriet eller gårdhaven.

Book her

Kundernes oplevelser

“Mit ophold ved kunstart20 har været en oplevelse for livet. Jeg har nydt de rolige og flotte omgivelser, som helt klart har været en positiv faktor for mine kreative udfoldelser.”

Bente andersen, Gæst